Sanayi Sitesi İçin Olumlu Görüşme

Sanayi Sitesi İçin Olumlu Görüşme

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İzmir Milletvekilimiz Alpay Özalan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret ettiler.

A+ A-

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İzmir Milletvekilimiz Alpay Özalan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan  TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret ettiler.

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İzmir Milletvekilimiz Alpay Özalan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ile birlikte  TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret ederek  Yeni Sanayi Sitesi  için görüşme gerçekleştirdiler. Başkan Saygılı görüşmenin ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada, " TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u , İzmir Milletvekilimiz Alpay Özalan, Kırıkkale Milletvekilimiz Ramazan Can ve AK Parti Kırıkkale İl Başkanımız Mustafa Kaplan ile birlikte ziyaret ettik.  Şehrimize yapılması planlanan Yeni Sanayi Sitesi ile ilgili olumlu bir görüşmemiz oldu. Verdikleri desteklerden dolayı TOKİ Başkanımız Ömer Bulut'a, Milletvekillerimiz Ramazan Can ve Alpay Özalan ile İl Başkanımız Mustafa Kaplan’a teşekkür ederim" 





Bu haber toplam 994 defa okunmuştur